Monday, October 25, 2010

Allmänt upprop!

Det har under en tid varit ganska dåligt med nya noveller här på Sajberspejs. Tyvärr. För jag vet ju att det finns massor med människor där ute i både "molnet" (som sajberspejs så vackert benämns numera inom IT-kretsar) och i verkligheten som sitter på vackra sci fi-novelljuveler som bara längtar efter att bli publicerade.

Så varför inte göra det här, på den häringa bloggen...?

Kom igen! Skicka in ditt bidrag till mig på mailadressen pjotter@hotmail.se och se till att den blir läst (och kanske även kommenterad) av andra!

Vill du vara anonym? Det går självklart också.

Pjotter

Sunday, October 24, 2010

Scifishop

Följande mail kom häromdagen:

Thomas heter jag och kommer lansera scifishop.se snart som blir en ny webbsajt med fokus på e-handel inom sci fi prylar, leksaker, filmer och annat roligt sci fi relaterat).

Förhoppningen är att så småningom bli ett litet online community i den svenska sf världen. Fokus är i första hand sci fi inom populärkultur men jag kommer även gärna försöka verka för att sprida seriös sf på olika sätt.

Jag samarbetar gärna med andra relaterade verksamheter där det finns möjligheter och gemensamma intressen. Ett enkelt sätt är tex att byta länkar.

Mvh

Thomas