Tuesday, May 1, 2007

"Rasisticus" av A. R. Yngve

Hej Peter! Här är en liten liten satirisk novell till Sajberspejs... Jag fick idén efter att ha sett den danska kalkonfilmsklassikern "Reptilicus".

Hälsar

A. R. Yngve


- - - - -

Följande fakta känner vi till, tack vare videokameran som återfanns på olycksplatsen.

Bussen var fullastad med unga män på väg till Sverigekraternas årsmöte, som förlagts till en gård utanför Ullared. De hade fått stränga förmaningar av sin partiledare att inte klä sig i sina vanliga svarta uniformer, och att försöka göra ett gott intryck på journalisterna som skulle infinna sig på mötet.

Någon på bussen tog fram ett par flaskor hembränt, och snart skrålade de allsånger - bland annat "Deutschland Über Alles" och Horst Wessel-sången.

En av de druckna passagerarna fick för sig att den inhyrda bussföraren såg "utländsk" ut och började ruska om honom. I nästa ögonblick tappade föraren kontrollen över bussen, som sladdade över landsvägen och välte.

Bussföraren omkom omedelbart. De blåslagna, lätt skadade passagerarna började försöka klättra ut ur den omkullvälta bussen... när tankbilen kom emot dem från en kurva. Tankbilens förare svängde i panik och tankvagnen välte mot bussen. Kollisionen fick tanklocken att brytas upp, och tankvagnens innehåll hälldes ut över de instängda busspassagerarna.

Vi känner till att tankvagnen, som var på väg till ett stort läkemedelsföretag, innehöll tiotusen liter nedkylda stamceller. En källa på företaget har förklarat att denna nya typ av klonade stamceller kunde bli extremt reaktiva vid hastig uppvärmning - som till exempel vid kontakt med mänsklig kroppsvärme.

Vi vet inte exakt vad som hände sedan. Men vi vet att när ambulanser och räddningsmanskap anlände till olycksplatsen kort därpå, hade de överlevande busspassagerarna försvunnit. Tankbilens förare påträffades vid vägkanten, i chocktillstånd, och yrade om att ett monster vuxit upp ur bussen och gett sig av mot Ullared. Man fann snart ett mystiskt spår av slem som gick från bussen och ut i skogen.

Redan samma morgon väcktes Ullareds invånare av vrålet från en halvt mänsklig, åtta meter hög varelse. Den sjöng en guttural version av "Du gamla, du fria" medan den attackerade en pizzeria med sina slemmiga, förvridna armar. Ögonvittnen kunde urskilja händer och ansikten tillhörande busslasten av människor som, tillsammans med stamcellerna, smält samman till en enda grotesk organism... vars enda mål var att förstöra.

Rasisticus hade vaknat...

1 comment:

Safa Sadat said...

Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta en bra stavningskaster som kan hjälpa mig, först trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, växtbaserade botemedel mot sjukdom, astma, artrit, könsbrist, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem, jobbfrämjande, Tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +37258031247
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka